Korak po korak, Dačija popravlja sve ono što je karakteriše kao nisko budžetnu marku, a da pri tome cenovno ostaje veoma povoljna. Restilizovani “Stepvej” je odličan primer kako veliki broj sitnica koje su unapređenje za “fazu 2” može u zbiru dati odličan efekat.

Godinu i po dana nakon što smo bili na promociji restilizovanih modela iz Dačija ponude, na testu nam je Sandero Stepway, koji predstavlja verovatno najzanimljiviji model u aktuelnoj gami, ukoliko vam 4×4 pogon nije preko potreban.

Restilizacija, odnosno “faza” u Reno žargonu, je predstavljena krajem 2016 u Šibeniku, kada je naš kolega Miloš Stamenković imao prilike da se iz prve ruke upozna sa novitetima koje je Dačija ponudila kako bi aktuelna gama ostala sveža i zanimljiva.

U proteklom periodu smo već vozili restilizovani Sandero, u Stepway Freedom i u običnoj izvedbi uparenoj sa Easy-R automatskim menjačem, tako da je većina noviteta već pokrivena tim tekstom uključujući i novi automatski menjač za Dačiju. U ovom tekstu će fokus biti na Stepway Black&White specifičnostima, ali će svakako biti pomenuti noviteti koje smo već “pretresli” kada je prethodni Sandero bio na testu.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here