Poseta proizvodnim pogonima kompanije Dacia u Rumuniji

1
7273
Image
NAS SPONZOR

Još jedna poseta fabrici. Ovog puta posetili smo proizvodni pogon kompanije Dacia u Ruminiji. Fabrika u gradu Pitešti je mesto gde se proizvodi preko 300.000 Dacia godišnje, a solidan broj od tih automobila godišnje završava u rukama srpskih vozača.

Image
Zahvaljujući Renault Nissan Srbija kompaniji dobili smo priliku da zavirimo iza kulisa proizvodnih pogona kompanije Dacia. Za razliku od naše posete BMW fabrici kada nam je eksplicitno bilo zabranjeno fotografisanje i snimanje, novinarske ekipe iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Slovenije su imale priliku da nesmetano dokumentuju proizvodni proces u okviru dva pogona: karoserija i montaža.
 
Image
Jedan od zaštitnih znakova Bukurešta – zgrada Parlamenta

Prvog dana smo, nakon turističkog obilaska Bukurešta, imali kratku prezentaciju na kojoj je Generalni Direktor Renault Rumunija, Jerome Olive, predstavio rumunsko tržište i Dacia proizvodne pogone. Renault, tj. Dacia, na rumunskom tržištu pored velike fabrike locirane u neposrednoj blizini grada Pitešti (120km udaljen od Bukurešta) ima i dva centra – TITU i RDCE.

1
2
3
4
5
6
7
Prethodni tekstInovativna prezentacija nove Pande
Sledeći tekstVolvo 2013. godine prekida s proizvodnjom u fabrici Uddevalla
Večni entuzijasta.

1 COMMENT

  1. Kupio sam daciju daster i prezadovoljan sam. Supruga je imala udes i u servisu neznaju kad ce moci da mi rese auto. Posavetujte me sta da radim?
    Unaptlred hvala.

Comments are closed.