Nagradna igra ATV

1
1601
NAS SPONZOR

ATV Gravel klub i internet sajt Nacionalna Klasa za posetioce sajta Nacionalne Klase objavljuju početak nagradne igre koja će trajati narednih nedelju dana, a sedam srećnih dobirnika ili dobitnica će moći da se provozaju na ATV vozilima Kawasaki KFX 700.

ATV Gravel klub želi da ovom prilikom sve čitaoce obavesti da je ovogodišnja sezona vožnje ATV vozila u njihovom klubu otvorena, a istovremeno želi i da obeleži početak moto-kros sezone u SCG.

Šta je potrebno da bi ste učestvovali u ovoj nagradnoj igri?

Potrebno je da ispunite veoma kratak upitnik čime stičete mogućnost da osvojite jednu od nagradnih vožnji koje ATV Gravel klub poklanja.

Imena dobitnika će biti objavljena na sajtu i forumu Nacionalne Klase u petak, 19. maja, dok će nagrađeni svoje vožnje moći da iskoriste u subotu 20. maja u 16 časova.

Upitnik se nalazi na ovoj stranici (link uklonjen nakon završetka nagradne igre), a ukoliko želite da znate više o ATV Gravel klubu možete pogledati naš tekst koji će objasniti šta vozite, gde vozite i kako da stignete ili te informacije možete pogledati na sajtu ATV Gravel kluba.

Prethodni tekstIzvestaji sa E3 – rFactor i GTR2
Sledeći tekstF1: VN Španije – kvalifikacije

1 COMMENT

  1. Dobar dan ja imam13 Godina I imam zelju za 1 kvad od rodjenja svi mi se smeju sta nemam quad zato vas molim za jedan ako moze moze veliki moze I srednji moja visine je 140cm
    HVALA!!!!!!!
    ❤❤❤

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here