NK Ideja

Ideja Nacionalne Klase

Inicijalna ideja vodilja Nacionalne Klase, praćenje domaćeg sporta, je prerasla u nešto više i sveobuhvatnije. Nacionalna Klasa, kao internet medij, ima mogućnost da veoma brzo prenosi svojim čitaocima informacije iz sveta auto i moto tehnike kao i svih tipova auto i moto sportova.

Uslovljeni u prvom redu neočekivano velikom popularnošću i zahtevima stalnih posetilaca za dodatnim količinama informacija, odnosno prikazima koji do tog momenta nisu bili smer našeg interesovanja, došli smo do zaključka da ovim prostorima definitivno nedostaje web prostor sa ovakvim sadržajima. Stoga smo naše inicijalne ideje “u hodu” korigovali, a to će se sasvim sigurno i u budućnosti dešavati – trudimo se da na pravi način shvatimo sve zahteve koji se pred nas postavljaju. Rezultat toga jeste neprestano dodavanje novih rubrika na sajtu, angažovanje novih saradnika i proširivanje naših delatnosti.

Svesni uspeha koji smo postigli, želimo da pokažemo još više. Pored novih sadržaja, pokušaćemo da se preselimo i na druge oblike obaveštavanja, a naša radio emisija, koju smo počeli rad emitujemo septembra 2005., dokazuje da pravimo korake i u tom pravcu.