Audi RS 3 Nardo Edition

0
353
NAS SPONZOR

Audi je predstavio specijalnu seriju modela RS 3 za 2020. godinu u potpunosti fokusiranu na performanse. Audi RS 3 Nardo Edition ima veću maksimalnu brzinu od standardnog modela i dolazi sa fiksiranim sportskim ogibljenjem radi boljih performansi na stazi.

Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 280km/h, što je za 30km/h više od standardnog modela.

Pored fiksiranog sportskog ogibljenja, koje je opcija za koju se ne plaća dodatno u satndardnom automobilu, Audi nije pravio nikakve druge mehaničke izmene. Magnetni amortizeri su deo standardnog paketa.

Nardo Edition koristi isti 2,5 litarski turbo redni petocilindarski motor iz regularnog RS 3, sa 400KS i 480Nm. Specijalna serija ima sportski izduvni sistem kao deo standardne opreme.

Poput ostalih modela, snaga se prenosi na sve točkove sedmostepenim menjačem sa dva kvačila. Audi je saopštio da ubrzanje Nardo Edition od 0-100km/h traje 3,9 sekundi, što je ista vrednost kao kod standardnog RS 3.

Nardo Edition ima jedinstvene felne prečnika 19 inča sive boje i Black Optic obradu eksterijera sa crvenim kočionim čeljustima. Unutrašnjost je obogaćena crvenim šavovima i trimom, kao i elementima od ugljeničnih vlakana.

Audi nudi poznate tehnologije za ovo specijalni izdanje, uključujući virtuelni kokpit sa ekranom od 12,3 inča, koji može da se konfiguriše za prikazivanje svetlosnih signala za menjanje stepeni prenosa u manuelnom modu. MMI multimedijalni sistem obuhvata navigaciju, a površina osetljiva na dodir prepoznaje rukopis.

Prethodni tekstDacia Spring Electric potvrđena za sledeću godinu
Sledeći tekstDahler Toyota Supra GR