Povratak »šveđana« – Grand Motors Volvo

0
4027
Image
NAS SPONZOR

 

Sa početkom ove godine, Grand Motors je i formalno postao ovlašćeni diler za automobile Volvo, čime se taj proizvođač, posle bezmalo dvadesetogodišnje pauze, zvanično vratio na naše tržište.

Grand Motors jedini u Srbiji ima status ovlašćenog dilera za automobile te marke, a u pretprodaji je već isporučio prvih 20 vozila.

Već u startu potencijalnim kupcima nudimo kompletan Volvoov automobilski program. Budući da su to vozila višeg tehničkog i cenovnog ranga, sistem prodaje je nešto drugačiji nego za vozila Ford, koja Grand Motors pretežno prodaje sa lagera. Većina Volvo automobila će se poručivati – pojedinačno za svakog kupca. Za modele kojih nema na lageru rok isporuke je do 60 dana – kaže direktor prodaje u Grand Motorsu, Saša Rudić.

U svom novom poslovnom centru na Novom Beogradu Grand Motors je, uz Fordov program, opremio poseban izložbeni prostor za Volvoovu putničku ponudu, a pod istim krovom, u novom servisu, budućim i dosadašnjim vlasnicima će biti dostupne sve usluge održavanja i popravki u garantnom i vangarantom roku.                

Prethodni tekstPorast prodaje Forda u Srbiji
Sledeći tekstPretposlednja etapa Dakara 2007
Večni entuzijasta.