Para nema, tj. ima ih, ali teško se zarađuju…

Marko Todorović: Gotovo tradicionalno, titula ide Dačiji, ali ovog puta po mom mišljenju Dasteru, ostaje samo pitanje kojoj verziji jer smo ih gotovo sve probali. Konkretno testirani model sa Prestige opremom i benzinskim baznim motorom je moj izbor iz prostog razloga što nudi sve unapređeno što se dobija sa drugom generacijom ovog vozila. Cenovno ispod 15.000 EUR za vozilo te veličine, opreme i pojave je zaista dobra ponuda.

Nemanja Šarović: Sandero Stepway je po mom mišljenju pobednik u ovoj kategoriji. Cena možda nije najniža, ali gledano kroz prizmu šta Sandero nudi u pogledu poboljšane ergonimije, zanimljivijeg dizajna, solidne opreme i sasvim korektne motorizacije – ovo je moj izbor kada bih tražio automobil koji nudi najviše za što manje novca.

Miloš Stamenković: Dacia uvek dominira ovom kategorijom,pa ni sada nema razlike. Pitanje je samo da li Duster ili Stepway. U realnosti, ima malo onih koji će u tako napetoj situaciji sa novcem kupiti novi automobil. Sa druge strane, automobil se ne kupuje baš svaki dan, pa uz povoljne uslove finansiranja koje nudi Dacia se možda može nekako „nabudžiti“ do Duster-a. Međutim, kako je razlika u ceni do baznog Duster-a gotovo skoro 3000 evra, a tih evra nema, Stepway je logičniji izbor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here