Pare nisu problem

Marko Todorović: Kada je ova slatko-kisela kategorija u pitanju, mog glas ide Mercedesu i novoj A klasi, pored njega u konkurenciji za ovu titulu je bio BMW X4, ali lično taj automobil ne smatram dovoljno definisanim, previše luta i više svetova pa otuda izbor A klasa. Nova A klasa je ono za šta se i izdaje, premijum model u kompakt klasi. Ovo važi i za polazni model, a testirani primerak je uboo pravo u centar sa paketom opreme koji je dodatno upotpunio taj premijum osećaj koji se traži u ovoj kategoriji.

Miloš Stamenković: Iako je X4 generalno malo „čudan“ miks raznih osobina koje je BMW smućkao, verzija koja je testirana lično predstavlja najbolji izbor u ovoj kategoriji. Mercdes je sa A klasom pokazo lepezu vrhunskih IT tehnologija spakovanih u automobil, ali u A180 CDI varijanti to jednostavno nije opcija koju bi odabrao. Sa nekim drugim motorom bi situacija možda bila drugačija, ali ovako ispada iz priče. Testirani X4 xDrive20d predstavlja izuzetnu kombinaciju performansi, potrošnje i udobnosti pa je baš teško ne izabrati ovaj model u rajskoj situaciji kada pare nisu problem. Jedina mana je dizajn, ali se tu može malo zažmuriti i uživati u performansama, sve uz prestiž i imidž BMW marke.

Nemanja Šarović: Duboke kadice sa niskim sedalnim položajem u kombinaciji sa sportski “spuštenim” ogibljenjem koje stiže u sklopu AMG paketa daju spektakularan utisak koji čak ni slabašni 1,5 litarski dizelaš nije uspeo da pokvari. Da, motor je izuzetno “tanak”, ali sve ostalo je tako dobro da sa spiska ponuđenih opcija Mercedes je apsolutni pobednik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here