NK TEST: Renault Megane TCe 100

0
581

Nakon dizela, u našoj test floti je bio i Megane sa turbo benzinskim agregatom. U pitanju je novi TCe 100 koji bi trebalo da bude cenovno veoma privlačan kupcima.

Četvrta generacija modela Megane predstavljena ja na sajmu u Frankfurtu 2015. godine, dok je domaća promocija bila održana na tradicionalnom mestu za Renault promocije za novinare iz našeg regiona. Prodaja je krenula nakon sajma u Beogradu pa je ovaj automobil na tržištu već par meseci, a u tom periodu ovo je drugi Megane model koji imamo priliku da testiramo.

Megane4 33

Nakon skoro devet godina na tržištu, bilo je pravo vreme da Megane treće generacije ode u penziju. Restilizacija koje je uređena 2012. godine nije donela baš dovoljno unapređenja, pa je Renault morao da požuri sa radnom na četvrtoj generaciji popularnog modela. Novi Megane je sada veći i niži od prethodnika, sa izmenjenim ogibljenjem, unapređenim kvalitetom materijala i finalne obrade, novim enterijerom i naravno novim spoljašnjim dizajnom. Sada se Megane uklapa „u crtu“ koji imaju novi Clio, Captur, Espace i Talisman.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here