Početna Vesti Auto Noviteti Volkswagen najavio ID 4

Volkswagen najavio ID 4

0
87

Volkswagen je objavio sliku kamufliranog električnog SUV modela ID 4, koji će se proizvoditi u Kini zajedno sa hečbek modelom ID 3. Električni SUV krosover je dodatak sve većoj Volkswagenovoj ID porodici, koja će biti ponuđena i na tržištima Evrope i Amerike.

Objavljena slika sugeriše da će ID 4 biti blizak modelu ID 3, osim što je nešto veći i sa SUV proporcijama i linijama. ID 4 je na nedavnom Sajmu automobila u Frankfurtu bio prikazan u staklenoj kutiji sa sličnom kamuflažom. Ovakva marketinška kampanja bila je osmišljena i za model ID 3.

Volkswagen nije objavio mnogo detalja o ovom modelu u Frankfurtu, jer se tada fokusirao na promociju ID 3, čija proizvodnja počinje sledeće gopdine. Uprkos kamuflažnoj grafici, moglo bi se reći da je novi električni model preuzeo određene linije od koncepta ID Crozz, koji je prikazan pre više od dve godine

Automobil će se proizvoditi u Kini, Americi i Evropi, čime je potvrđen njegov globalni status kao jednog od ključnih električnih modela za Volkswagen.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here