Opel predstavio Grandland X u Beogradu

0
457

Opel je u Beogradu imao ekskluzivno predstavljanje novog modela iz C-SUV segmenta, Grandland X, koji će svoju zvaničnu premijeru imati tek za dva meseca, na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Okupljene zvanice su imale privilegiju da prvi u Srbiji vide i dožive novi Opel Grandland X – čak i pre zvanične svetske premijere koja će se održati na sajmu u Frankfurtu ove jeseni.
Na samom početku programa prisutne zvanice pozdravio je direktor predstavništva Opela, g-din. Dragan Nenadović. On je naglasio važnost ovog događaja i ekskluzivitet događaja s obzirom da je predstavljeni model jedan od vozila koja su za potrebe promocije napravljena gotovo ručno i pre nego što je proizvodna linija za ove modele kompletirana.

   

Njihova osnovna namena je da važne članove automobilske zajednice upozna sa osnovnom idejom o tome šta Grandland X treba da postane. “Želeli smo da se ova eksluzivna svetska pretpremijera dogodi ovde, u vašem dvorištu i da se dogodi mesecima pre svetske premijere”, istakao je direktor regionalnog predstavništva Opela.

Kao najmlađi, ali i najveći član Opelove porodice ovaj model je novi konkurent u C-SUV segmentu koji u protekloj deceniji iz godine u godinu ima sve veći rast. Ovo su glavni aduti Grandlad X za uspeh: visoka pozicija sedenja, mala težina, sportski SUV dizajn, obilje prostora za 5 putnika, vrhunska tehnologija, točkovi do točkovi do 19‘, efikasni pogonski sklopovi: „On je naš kompaktni SUV sa snažnim karakterom, urbanim avanturističkim izgledom, uzvišenim položajem sedenja, obiljem prostora i koji je opremljen mnogim ultramodernim tehnološkim dostignućima.“, reči su koje najbolje opisuju impresiju o ovom, po mnogo čemu, specifičnom modelu iz C-segmenta.

Naručivanje novog modela će biti moguće od septembra, dok će prva vozila biti isporučena krajem oktobra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here