NK TEST: Renault Clio dCi 75 Techno Feel

0
3923

Još jedna varijanta Renoovog modela Klio nam je stigla na test. Ovog puta u pitanju je kombinacija koja je usmerena ka interesantnoj grupi korisnika, onima koji žele da budu primećeni. Automobil pun dodatne opreme što uključuje i specifične vizuelne detalje na karoseriji koji ga izdvajaju od ostalih primeraka ovog modela, a sve to začinjeno osnovnim 1,5 litarskim dizel motorom. Reno Klio Techno Feel dCi 75 nam je stigao na detaljnu analizu.

Već smo zaključili da je Klio jedan od modela koji se izgledom izdvaja od konkurencije. Veoma moderne linije i gotovo u potpusnosti sportski izgled ga čini jednim od najinteresantnih automobila u klasi, pogotovo ukoliko je kupcu izgled primarna stavka kod izbora automobila. Sam dizajn automobila kao da nije bio dovoljan ljudima iz Renoa pa su se odlučili da u spisak opreme dodaju razne ukrase, kako na spoljašnjosti, a tako i u unutrašnjosti vozlila.

To je bio slučaj i na prethodno testiranom primerku sa dCi 90 motorom, a ovog puta je reč o celokupnom paketu opreme pod nazivom Techno Feel koji upravo služi da vlasnik tj. osoba koja upravlja vozilom bude u centru pažnje kao i da se se izdvoji u moru primeraka ovog automobila koji su postali vrlo česta pojava na ulicama.

nktest renault clio3

Sam paket Techno Feel nije previše bogat opremom, ali se sa izborom tog paketa otvara mogućnost odabira karakterističnih detalja koji će svakako učiniti da se tako opremljeni automobil primeti u gradskoj gužvi.

Ovde pre svega treba naglasiti pozamašne 17″ aluminijumske felne koje su ukrašene crvenim detaljima i u kombinaciji sa dodatnim crvenim delovima na karoseriji crne boje deluju zaista interesantno. Da li je to po nečijem ukusu ili ne, to je već subjektivna stvar, ali jedno je sigurno – one zaista utiču na to da se prolaznici okrenu za automobilom. Pored crvenih detalja na karoseriji i aluminijumskim felnama, test primerak je na sebi imao i Techno Feel nalepnice koje se i ne ističu previše, a razlog je boja. Naime, test primerak je crne boje, a nalepnice su dosta tamne pa se zaista slabo vide i onda se pitamo da li su zaista neophodne ukoliko je izbor kupca crna boja automobila. Nama se učinilo da su crveni detalji u kombinaciji sa crnom bojom karoserije dovoljan znak autentičnosti pa ove nalepnice možete komotno zaobići ukoliko vam je izbor pao na crnu boju vozila. Na taj način možete i uštedeti 190 EUR koliko treba izdvojiti za pomenute nalepnice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here