BMW jednačine bez nepoznatih – 6300€ popusta na X1 i X2

0
89

Prolećni popusti su u zamahu, a kupci koji su razmatrali nešto iz BMW asortimana imaju priliku da do kraja marta meseca iskoriste posebne popuste koji važe za kupovinu modela X1 i X2.

Modeli BMW X1 sDrive 18d i BMW X2 sDrive 18d dostupni su sa popustom do 6.380€ u zavisnosti od paketa opreme, a u ponudi su i atraktivni uslovi finansiranja.

BMW X1 i X2 su pravi predstavnici BMW game koji će vas impresionirati svojim izgledom i svakim detaljem. U enterijeru, elegancija i prostranost odgovaraju svestranosti u svakom smislu, dok ih inovativne BMW tehnologije i izuzetna upravljivost izdvajaju od ostalih predstavnika iz njihove klase.

Dodatna oprema BMW X1 i BMW X2 modela u M paketu uključuje M kožni volan, M Sportsko vešanje, M aerodinamički paket, sportska sedišta za vozača i suvozača, dvozonsku automatsku klimu, parking asistent, kameru za vožnju unazad i parking senzore napred i pozadi, automatski osmostepeni “Steptronic” menjač, aluminijumske M Double Spoke felne, LED farove i veliki ekran od 8,8 inča.

BMW X1 18d u xLine paketu opreme kao dodatnu opremu ima aluminijumske felne Y-Spoke od 18 inča, automatski osmostepeni Steptronic menjač, kameru za vožnju unazad, LED farove i svetla za maglu, parking asistent, senzore i napred i pozadi, tempomat, automatski dvozonski klima uređaj i veliki ekran od 8,8 inča.

BMW X1 sDrive 18d u xLine paketu dostupan je po ceni od 34.990€, dok je isto motorizovani model u M paketu 35.990€. BMW X2 sDrive 18d u M paketu dostupan je po ceni od 36.990€.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here