Maserati Royale specijalna serija

0
207

Maserati je predstavio specijalnu Royale seriju modela Ghibli, Quattroporte i Levante kao posvetu posebnom Quattroporteu iz 1986. godine. Nova serija dostupna je sa motorima od šest cilindara, a biće napravljeno po samo 100 primeraka svakog modela.

Svi modeli imaju slične izmene kao Quattroporte iz 1986. Taj model bio je specifičan po plavoj i zelenoj opciji za boju karoserije, elementima od drveta i kože u kabini, a proizvodna serija bila je ograničena na 51 primerak.

Nove Royale verzije dobile su opcije za boju karoserije Blu Royale i Verde Royale u paketu sa setom novih felni za svaki model, dok su kočione čeljusti srebrne boje.

U kabini, Royale specifikacija podrazumeva specijalnu kožu u jednom ili dva tona. Levante ima i elemente od metala, a Ghibly i Quttroporte od različitih vrsta drveta. Svi modeli dobijaju pločicu sa natpisom “jedan od 100”.

Standardna oprema kod svih obuhvata Bowers & Wilkins premijum audio sistem, a opcioni paket sadrži grejanje prednjih i zadnjih sedišta i upravljača, adaptivni tempomat sa stani-kreni funkcijom, napredni sistem kočenja u vanrednim situacijama i, između ostalog, pokrivanje slepih tačaka.

Trolitarski V6 dizelski motor proizvodi 275KS, a benzinska verzija 350KS ili 430KS. Nisu planirane V8 varijante.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here