Prikazana restilizovana Opel Insignia

0
76

Opel je osvežio model Insignia manjim kozmetičkim izmenama, poboljšanjma bezbednosne tehnologije i novim LED svetlima, a izvršena su i unapređenja motora. Premijera je zakazana za Sajam automoibla u Briselu u januaru.

Izduvni sistem dobio je srebrnu boju, preoblikovan je prednji branik i repozicionirane su maglenke, kako bi se naglasila širina automobila. Prednja maska dobila je dodatne hromirane detalje, čime je Insignia usklađena sa izglednom nove Corse.

Preoblikovana su i prednja svetla, koja su sada dobila LED Matrix tehnologiju. U svakoj jedinici su po 84 lampe, a njihov rad kombinuje se sa prednjom kamerom, pa se snop prilagođava sitauciji na putu i izbegava se zaslepljivanje vozača iz suprotnog smera. Takođe, postignuta je bolja osvetljenost krivina.

Motori su snažniji nego ranije, ali su i efikasniji. Opel za sada nije objavio detalje, a više informacija biće poznato sa približavanjem januarske premijere.

Inisignija je sada opremljena i kamerom za pogled unazad, koja se kombinuje sa sistemom upozorenja na bočni saobraćaj. Nova funkcija je veoma korisna kada se sa parking mesta izlazi kretanjem unazad.

U zavisnosti od nivoa opreme, Insignia dolazi sa multimedijalnim sistemom koji obuhvata ekran od sedam ili osam inča. Apple CarPlay i Android Auto sistemi su deo standardne opreme, a ugrađeni softver ima novu grafiku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here