Volkswagen ima novi logo za R liniju

0
92

Volkswagen je nastavio proces rebrendiranja redizajnom oznake R za svoje modele visokih performansi, posle premijere osveženog izgleda VW oznake na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Novi R logo koristiće se ubuduće na svim modelima iz ovog odelenja, a prvi će ga dobiti Atlas Corss Sport R-Line, koji će uskoro biti predstavljen na severnoameričkom tržištu.

Volkswagen je saopštio da je novi logo simbol svežeg početka R marke. Jost Kapito, šef ove divizije, rekao je da se R odnosi na “uzbuđenje i oduševljenje” i da kompanija zauzima “strateški i operativni pristup radu na vrhunskim proizvodima i stvaranju jedinstvenog iskustva za kupce”.

Novi logo je delo Volkswagenovog ditzajnerskog tima, a posebno se vodilo računa da bude upotrebljiv u digitalnim formatima. Dizajniran je da bude “savremen, prepoznatljiv i elegantan”, kako bi ostavio “širi, upečatljiviji utisak”, koji “definiše Volkswagenovu posvećenost peformansma i ekskluzivnosti”.

Novi logo će se koristiti na modelima u dve forme. Čistokrvni R modeli imaće srebrnu verziju logoa, a dosadašnji automobili sa R-Line trimom koristiće varijantu slova u dva tona. Ti modeli više neće nositi kompletan natpis R-Line.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here