2020 Nissan Patrol

0
302
NAS SPONZOR

Nissan je izvršio velik osvežavanje svog SUV modela Patrol za 2020. goidnu, a izmene obuhvataju odatnu tehnologiju i luksuz kako bi putnici bili još bezbedniji, a njihova vožnaj udobnija. Prodaja počinje ove jeseni prvo u zemljama Bliskog istoka.

Spolja je izvršen redizajn prednje maske dnevnih i prednjih svetala, a izmene su nešto manje na zadnjem kraju, gde je ugrašen novi set svetala sa sekvencijalnim indikatorima.

Enetrijer izgleda luksuznije zhavljujući detaljima poput dijamantskog dezena na kožnim sedištima. Nissan je saopštio da kabina ima bolju zvučnu izolaciju nego do sada i unapređeno hlađenje i protok vazduha, što se naročito oseća u vrućim klimatskim krajevima.

Tu je i par ekrana na centralnoj konzoli sa prikazom mapa. Multimedijalni sistem podržava Apple CarPlay i Android Auto tehnologije

Prošireni bezbednosni paket donosi inteligennto kočenje u vanrednim situacijama sa detekcijom pešaka i inteligentni sistem za upozoravanje na čeoni sudar.

Novi Nissan Patrol standardno dolazi sa četvorolitarskim V6 motorom od 280KS i 394Nm. Kupci mogu da odaberu i 5,6 litarski V8 agregat od 405KS i 560Nm. Model sa V8 motorom kompbinuje se sa Nissanovim adaptivnim ogibljenjem. Sistem pogona na svim točkovima omogućava vozaču da bira različite režime u skladu sa uslovima na putu ili tokom vožnej izvan puteva.

 

 

 

Prethodni tekstNajbolje od BMW – na Navak-u
Sledeći tekstJaguar I-Pace predstavljen: električni SUV sa 700Nm!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here