Dva BBR paketa za Mazdu MX-5

0
236

BBR je pripremio dva paketa unapređenja za dvolitarski Skyactiv-G motor Mazde MX-5. Paketi koje nudi britanska kompanija dobili su nazive Super 200 i Super 220.

Poboljšanja obuhvataju mehanička i softverska unapređenja, a nazivi paketa ukazuju na broj KS. Super 200 sadrži novi izduvni i usisni sistem, K&N filter za protok vazduha i remapiranje ECU jedinice. Motor u ovom paketu proizvodi maksimalni obrtni momenat od 224Nm.

Super 200 paket podrazumeva i test na dinamometru radi verifikacije povećanja snage u BBR sedištu u Brekliju. Cena ove konverzije je 1.445 funti bez PDV-a. Ukoliko kupac želi sam da instalira komponenete, paket košta 1.245 funti.

Potentniji paket Super 220 sadrži novu bregastu osovinu i unapređene opruge ventila. Snaga je povećana na 220KS, a maksimalni obrtni momenat na 225Nm. I ovaj paket moguće je ugraditi za jedan dan, a potom se vrši validacija. Cena je 2895 funti ukoliko ugradnju obavi BBR tim, a jeftinija varijanta košta 2.235 funti i podrazumeva da kupac obavi sav posao.

BBR nudi i seriju poboljšanja za kočnice i šasiju nove Mazde MX-5, uključujući set opruga i amortizera visokih performansi, šestoklipne kočione čeljusti i par Eibach anti-roll šipki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here