ABT RS5-R Sportback

0
112

ABT je predstavio RS5-R Sportback, tjunirani Audijev model koji donosi pojačane performanse, aerodinamička unapređenja i nekoliko kozmetičkih izmena.

ABT varijanta je dobila dodatnih 80KS, pa je snaga pojačana na 530KS sa fabričkih 450KS. To je postignuto ugradnjom ABT jedinice za kontrolu rada motora, dodatnog sistema hlađenja i ABT usisnog i izduvnog elementa. Maksimalni obrtni momenat povećan je na 680Nm sa 600Nm.

U segmentu ogibljenja, tjunerska kuća je dodala opruge podesive visine i sportske stabilizatore za prednju i zadnju osovinu. Dodat je i set novih felni prečnika 21 inč, sa oznakom ABT SPORT GR.

U prednjem delu automobila ABT je dodao spojler i novu prednju masku. Na listi opcione opreme su otvori na blatobranima. U zadnjem delu nalaze se novi spojler i segmet u koji su uklopeljene cevi izduvnog sistema. Većina ovih delova napravljena je od karbonskih vlakana visokog kvaliteta.

U kabini, sedišta su delimično presvučena kožom i imaju RS5-R logo, ugrađen je karbonski ABT vrh ručice menjača zajedno sa pločicom “ABT RS5-R, 1 of 50”, a tu su i ABT oznake na pragovima i ABT integrisana svetla koja se aktiviraju pri ulasku u vozilo i prikazuju RS5-R logo. ABT RS5-R Sportback biće dostupan od kraja jula.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here