Ženeva: Renault najavljuje novi Clio, Twingo

0
153

Na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi, Renault će predstaviti novu generaciju modela Clio i Twingo, dok će Dacia predstaviti Techroad specijalnu ediciju koja će biti dostupna na većini modela u njihovoj ponudi.

Nova, peta generacija, modela Clio će debitovati na Sajmu automobila u Ženevi. Model koji je simbolizuje ovu kompaniju je do sada prodatu u 15 miliona primeraka od kako je predstavljen 1990. godine. Udarni novitet nove generacije je uvođenje hibridni pogonski sistem E-Tech, koji će pored toga biti opremljen izuzetno modernim sistemima za pomoć u vožnji i nudiće visok nivo autonomne vožnje.

Novi Twingo donosi modernizaciju enterijera, ali će i karoserija biti izmenjena. Ono što je već karakterisalo aktuelni model, širok spektar raspoloživih personalizacija, je sada još više pomaknuto u prvi plan.

Dacia će nakon rekordnih prodajnih rezultata u protekloj godini krenuti još agresivnije tako da će kupcima biti ponuđena specijalna serija Techroad koja će biti dostupna na Duster i Logan modelima, kao i na Stepway modelima (Sandero, Logan MCV, Lodgy i Dokker).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here