Restilizacija Audija TT RS

0
209

Audi je predstavio osveženu verziju modela  TT RS za 2019. godinu sa motorom sa pet cilindara snage 400 KS i stilskim izmenama. Narudžbe za kupe i roudster primaju se od ovog meseca.

Osveženi model dobio je mišićaviji izgled u poređenju sa standardnim TT sa dubljim prednjim branikom, velikim prednjim spliterom, RS prednjom maskom, širim pragovima, fiksiranim zadnjim krilom i redizajniranim zadnjim branikom sa crnim RS difuzorom i sportskim izduvom sa dve cevi. Kupci mogu da biraju između felni od 19 ili 20 inča.

Novi Audi TT RS koristi poznati 2,5 litarski turbo benzinski motor koji proizvodi 400KS i 480Nm. Snaga se preko sedmostepenog DSG automatskog menjača i quattro sistema šalje na sve točkove. Automobil ubrzava od 0-100km/h za 3,7 sekundi.

Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250km/h u standardnom paketu, ali Audi na zahtev kupca moće da skine to ograničenje. U tom slučaju maksimalna brzina je 278km/h. Karakteristike motora mogu se podešavati kroz sistem “drive select”, a boja zvuka agregata reguliše se podešavanjem aktivnih krilaca u izduvnom sistemu.

Šasija je osvežena parom ventilisanih kočionih diskova na prednjoj osovini, novim adaptivnim setapom upravljanja i krućim sportskim ogibljenjem. Ugrađen je i Audijev sistem kontrole šasije koji omogućava vozaču da bira između četiri režima rada, a adaprivni sistemi su dostupni u paketu dodatne opreme.

Novi Audi TT RS u kabini je dobio sportska sedišta presvučena alkantarom, kožom presvučeni RS upravjlač, digitalnu instrument tablu dijagonale 12,3 inča, seriju RS oznaka na vratima, polugama za menjanje brzina i tepisima. Opcioni stilski RS paket donosi elemente u crvenoj ili plavoj boji za ivice ventilacionih otvora, pojaseve i vrata.

Od ostale opreme izdvaja se satelitska navigacija koja prima glasovne komande, Wi-Fi hotspot, Bang & Olufsen audio uređaj snage 680W i Audijev interfejs za pametne telefone koji omogućava strimovanje sadržaja sa ličnog telefona direktno u multimedijalni sistem vozila preko USB konektora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here