BMW M850i First Edition

0
212

BMW je predstavio specijalnu seriju modela M850i od 400 primeraka pod oznakom First Edition, koja ima ekskluzivan trim i unikatnu boju karoserije.

Zasnovana na regularnom M850i, verzija First Edition opremljena je serijom poboljšanja enterijera i eksterijera. Automobil ima crne bubrege, crne ivice prozora, crne izduvne cevi, felne od 20 inča i ekskluzivnu metalik plavu boju.

U kabni, First Edition je dobio kožom presvučeni M-Sport upravljač, alkantaru na unutrašnjoj oblozi krova, Bower and Wilkins audio sistem i kombinaciju bele i plave kože. Ekskluzivnost automobila naglašena je pločicom na centralnoj konzoli sa serijskim brojem.

Svi automobili iz ove serije opremljeni su 4,4 litarskim V8 motorom sa dva turba, koji proizvodi 530KS i 750Nm. Snaga se preko osmostepenog automatika šalje na sve točkove. Deklarisano ubrzanje od 0-100kmh je 3,7 sekundi, a maksimalna brzina ograničena je na 250km/h.

Na listi opcione opreme su karbonski krov i karbonski trim za branike, retrovizore i pragove. Proizvodnja počinje na proleće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here