Škoda Octavia vRS Challenge

0
184

Škoda je predstavila specijalnu ediciju modela Octavia vRS sa oznakom Challenge, koja je dobila dodatnu opremu i unapređenja šasije u odnosu na standardni automobil. Paket je dostupan za hečbek i karavan.

U segmentu eksterijera novost su crne aluminijumske felne od 19 inča, LED prednja svetla, sportski izduvni sistem sa tamnim završecima cevi, crne vRS oznake i par crnih retrovizora koji se automatski sklapaju.

U kabini, Octavia vRS Challenge je dobila sportski kožni upravljač, osmoinčni ekran dijagonale 8 inča sa Amundsen navigacijom, podesivo ambijentalno osvetljenje, integrisani WiFi, beskontaktni ključ za ulazak u vozilo i pokretanje motora i par električno podesivih sportskih sedišta sa grejanjem.

Šasija je poboljšana elektronski kontrolisanim amortizerima i elektronski regulisanim diferencijalom ograničenog proklizavanja, koji, kada je neophodno, može da usmeri 100% snage motora na samo jedan točak.

Automobil je opremljen Volkswagenovim dvolitarskim TSI motorom snage 245KS i 370Nm maksimalnog obrtnog momenta. Deklarisano ubrzanje od 0-100km/h je 6,6 sekundi, a maksimalna brzina 250km/h. Menjač je šestostepeni manuelni u standardnoj varijanti, a na listi opcija je sedmostepena DSG transmisija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here