2019 Lexus RX i NX

0
202

Lexus je osvežio svoje SUV modele RX i NX za 2019. godinu novim trimom i opcionalnom tehnologijom. Ovi automobili će od sledeće godine moći de se dobiju u tri nivoa opreme – pored osnovnog, koji nema posebnu oznaku, tu su još F Sport i Takumi. Za oba modela u ponudi su i opcioni paketi.

Lexus RX u standarnoj specifikaciji dolazi sa aluminijumskim felnama od 18 inča, kožom, grejanjem i hlađenjem prednjih sedišta, osmoinčnim ekranom multimedijalnog sistema i prednjim i zadnjim senzorima za parkiranje. U ponudi je samo jedan motor – 3,5 litarski V6 benzinski hibrid od 310KS i deklarisanom potrošnjom od 7,6l/100km.

Lexus RX F Sport dobija i grejanje upravljača. adaptivno ogibljenje, elektrifikaciju vrata prtljažnika, aluminijumske papučice, F Sport sportski upravljač i redizajniranu prednju masku.

Top ponuda je RX Takumi, koji dobija i elektrifikaciju za sklapanje i grejanje zadnjih sedišta, head-up prikaz informacija na vetrobranu, audio sistem sa 15 zvučnika marke Mark Levinson, sistem za pokrivanje slepih tačaka, automatska LED svetla, memorisanje podešavanja elektrifikovanih sedišta, upravljača i retrovizora.

Novi NX prati veći model u tri nivoa opreme, a sve njegove varijante opremljene su dvolitarskim turbo četvorocilindričnim benzinsko-električnom motorom od 195KS. Deklarisana potrošnja goriva je 5,2l/100km.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here