Club Sport paket za Porsche 911 GT2 RS

0
834
NAS SPONZOR

Porsche 911 GT2 RS je od svih članova porodice 911 najviše orijentisan za vožnju po stazama, a sada je dobio paket Club Sport, koji ga još više prilagođava ovoj nameni.

Porsche je saopštio da ova opcija donosi zaštitni kavez po specifikaciji FIA, koji je pričvršćen za karoseriju odmah iza prednjih sedišta. Ostali dodaci obuhvataju aparat za gašenje požara sa aluminijumskim nosačem i vozačev pojas koji se vezuje u šest tačaka. Na kraju, tu je i glavni perkidač za kontrolu akumulatora.

Sve komponente su usklađene sa FIA propisima, a kavez i glavi prekidač mogu se kupiti odvojeno od odelјenja Porshe Motorsport.

Paket Club Sport mogu da dobiju kupci ovog modela u Evropi kao opciju koja se ne naplaćuje dodatno. Paket se može kombinovati sa Weissach Performance paketom koji smanjuje težinu automobila za 30kg zahvaljujući ugradnji felni od magenzijuma i karbonskih panela karoserije. Ukoliko kupac uzme oba paketa za svoj novi 911 GT2 RS, titanijumski zaštitni kavez menja se čeličnim, takođe po FIA specifikaciji.

Bezbednosna oprema ne obuhvata nikakve izmene na ogibljenju ili pogonskom sklopu, što znači da 3,8 litarski redni turbo benzinac sa šest cilindara i dalje proizvodi 700KS.

 

Prethodni tekstPrvi utisci: Dacia Duster Prestige 1.6 Sce
Sledeći tekstVolkswagen ID Buzz Cargo koncept

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here