BMW M Performance delovi za novu Seriju 3

0
144

BMW je odmah posle premijere nove Serije 3 predstavio i M Performance paket za ovaj model. Ovi delovi donose revidirane elemente karoserije, izduvnog sistema i svetala, kao i unapređenja felni i kočnica.

  

Karoserijski elementi imaju aerodinamičku ulogu ili je cilj smanjenje težine i mogu se dobiti u mat crnoj ili sjajnoj crnoj boji odnosno sa karbonskom obradom. Reč je o kućištima retrovizora, prednjem spliteru, zadnjem spojleru, zadnjem difuzoru, pragovima, zatamnjenim svetlima i karbonskim ili titanijumskim završecima izduvnih cevi.

Dostupna su četiri seta felni prečnika 18 ili 20 inča u crnoj, sivoj ili dvobojnoj varijanti, a uz njih stižu i vreće za odlaganje kada se ne koriste.

Crveno obojene kočione čeljusti su deo M Performance kočionog sistema, koji poboljšava učinak zahvaljujuči većim diskovima koji su veći od standardnih.

U kabini mogu da se dobiju M Performance upravljač sa crvenim markerom sa gornje strane, karbonske poluge za menjanje brzina i kontrastni šavovi, kao i karbonski trim za enterijer. U ponudi su i specijalni tepisi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here