U bašti beogradskog restorana „Topčiderca“ predstavljena je nova, treća po redu, generacija VW Touraeg modela. Novi model se diči najmodernijim tehnologijama, snažnim pogonskim agregatima i visokim nivoom luksuza dostojnim premijum modela.

Bašta restorana „Topčiderac“, odnosno „Top Najt“, kako ga velika većina nas i dalje zove, predstavljena je treća generacija modela Touareg, čime se VW snažno uključio u borbu za kupce kada su u pitanju luksuznija i veća SUV vozila.

Smena generacija donosi najmodernije tehnologije i pogonske sisteme iz VW „kuhinje“, tako da će se Touareg, zahvaljujući deljenju platforme sa modelima Cayenne i Q7, jasno priključiti premijum ponudi grupacije, a što je i plan ove kompanije.

Snažni pogonski agregati koji se nalaze u Touareg gami takođe ističu jasnu pripadnost premijum segmentu – pogon može biti V6 ili V8 agregat upareni sa 4×4 pogonskim sistemom. U inicijalnoj ponudi se nalazi samo 3.0 V6 TDI sa 286KS, dok će se kasnije ta ponuda proširiti sa slabijom varijantom identičnog agregata koja proizvodi 230KS, 3.0 V6 turbo benzincem sa 340KS dok će se na samom vrhu ponude nalaziti 4.0 V8 TDI sa 420KS.

Moderni dizajn, visok kvalitet materijala, vrhunska raspoloživa tehnolgija u ovom ternutku u kombinaciji sa modernom interpretacijom aktuelnog VW dizajnerskog potpisa, a upakovana u robusnu i kabastu karoseriju – to su sastojci koji su iskorišćeni prilikom stvaranja treće gerenacije Touareg modela.

Prisutne zvanice iz sveta automobilizma, kao i predstavnike javne i poslovne scene Srbije pozdravio je generalni direktor kompanije, Miloš Vujanović i direktor marke Volkswagen, Milan Lazić – dok je muzički program obeležio sjajan nastup Vasil Hadžimanov benda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here