2019 Honda HR-V

0
418

Najmanji Hondin SUV model HR-V osvežen je za 2019. godinu restilizacijom karoserije, novostima u kabini koje povećavaju komfor i poboljšanjem motora, kako bi vožnjaj bila što prijatnija.

Automobil je dobio novi prednji branik, prednja svetla i masku, čime je približen aktuelnom Hondinom dizajnerskom stilu. LED dnevna svetla sada su standardna na svim verzijama ovog modela.

 

Zadni kraj je dobio hromiranu lajsnu koja povezuje redizajnirana svetla. Više specifikacije donose nove felne od 17 inča, LED prednja i zadnja svetla i hromirane cevi izduvnog sistema.

U kabini su redizajnirana sedišta, a Honda tvrdi da su sada udobnija i da je presvlaka od kvalitetnijeg materijala. Najviši paket opreme podrazumeva kožu na sedištima.

Na početku prodaje na jesen u ponudi će biti samo 1,5 litarski i-VTEC benzinski motor od 130KS i 155Nm, koji će moći da se kombinuje sa šestostepenim manuelnim menjačem ili CVT transmisijom. Pogon je na prednjim točkovima.

Honda je saopštila da je motor prerađen i da radi uglađenije, uz manju potrošnju goriva. Novi HR-V u kabini ima i poboljšanu zvučnu izolaciju, a prvi put je dobio tehnologiju aktivnog poništavanja buke.

Kasnije će se u ponudi naći i 1,5 litarski VTEC-TURBO agregat, kao i 1,6 litarska dizelska jedinica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here