Audi osvežio model A4

0
393

Audi je predstavio osveženi A4 pete generacije sa manjim dizajnerskim izmenama i pojačanom listom standardne opreme. Automobil ulazi u treću godinu na tržištu, pa je ovakav potez bio očekivan.

Vizuelne izmene donose nešto oštriji izgled, naročito u S verziji, sa naglašenijim zadnjim difuzorom i felnama od 19 inča. Standardne verzije imaju felne od 17 i 18 inča, ali i šire pragove nego do sada i novi dizajn prednje maske. U ponudi je i nova turbo plava boja u okviru Black Edition specifikacije.

 

U kabini, sve verzije sada su standardno opremljene satelitskom navigacijom i MMI sistemom sa SIM karticom, koji se kombinuje sa ekranom dijagonale 7 inča.

Osnovni model sada dobija i multifunkcionalni upravljač i elektrifikovane retrovizore u osnovnoj opremi. Sportske verzije opremljene su prednjim sedištima podesivim na četiri načina. Verzije sa oznakama S i Black Edition dobile su asistenciju za duga svetla u standardnom paketu.

Model A4, uključujući sportske verzije S4 i RS4, dobro se prodaje u Evropi ove godine, sa 48.979 isporučenih primeraka do kraja aprila. U istom periodu, glavni konkurent BMW Serija 3 prodat je u 36.736 primeraka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here