Vitro Group i Citroen za sigurniji odlazak u školu

0
993
Image
NAS SPONZOR

 

U kompaniji Vitro Group, generalnom zastupniku vozila Citroen na teritoriji Srbije i Crne Gore, s neskrivenom radošću i ponosom uvek ističu da su im najdraže društvene akcije koje su usmerene na najmladje. Druženje sa njima doprinosi posebno pozitivnoj atmosferi, a tako je bilo i tokom posete Zavodu za decu i omladinu Beograda na Voždovcu.

Na inicijativu zaposlenih, ove godine delegacija kompanije Vitro Group obišla je i družila se sa mališanima ove ustanove, koji se po mnogo čemu razlikuju od svojih vršnjaka. Odrastajući u teškim uslovima i bez roditeljskog staranja, uskraćeni su za mnoge blagodeti savremenog društva, ali ipak izuzetnom angažovanošću svih zaposlenih, na čelu sa Direktorom Draganom Rolovićem, dobijaju svu potrebnu negu, pažnju i vaspitanje koje će im mnogo značiti kada budu samostalno krenuli u život.

Image

 

Akciji su se pridružili i visoki funkcioneri Opštine Voždovac, Saobraćajne policije i  "Parking servisa", a iz ovog javnog preduzeća posebno su darivali prvake i djake mladjih razreda sigurnosnim prslucima, dobrodošlim da ih vozači bolje uoče kada su na ulici. Direktor marketinga Vitro Group Vojislav Lekić je posle oficijelnog dela predao štićenicima Zavoda paket knjiga "Bukvar o saobraćaju" i ostale poklone kojim je kompanija darivala decu, a najlepši deo druženja je bio posvećen našem poznatom glumcu Andriji Miloševiću, koje je nadahnuto savetovao namladje kako da se čuvaju i izazvao salve smeha i aplauza svojim nastupom.

Image
 
 

Nakon toga je ova edukativna manifestacija poprimila druželjubiv karakter, pa su mališani iskoristili priliku da se slikaju sa Miloševićem i da razgovaraju sa ostalim gostima o svojoj svakodnevnici. Na rastanku su iz Vitro Group obećali da nikako neće prestati da pomažu ovu ustanovu, jer su konkretne akcije i pomoć dogovoreni prilkom obilaska objekata u kojima deca žive i školuju se.

Izvor: VITRO GROUP Marketing

Prethodni tekstAudi R8 PPI Razor GTR-10 limitirana serija
Sledeći tekstPRE-DRIVE C2X istraživački projekat
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here