Audi R8 PPI Razor GTR-10 limitirana serija

0
2313
audi_r8_razor0.jpg
NAS SPONZOR

Nemački tjuning specijalisti iz PPI Automotive-a su odlučili da pomere granice na Audi R8 V10, predstavivši PPI Razor GTR-10 limitiranu verziju. Odradili su performansna unapređenja kao i stilska poboljšanja na super automobilu.

 

PPI Audi R8 V10 razvija 601 KS i 565 Nm obrtnog momenta. Dodajući i to da je težina smanjena za 250 kg, od standardne verzije, PPI Razor GTR-10 od 0-100 km/h stiže za 3.2 sekunde (sa modifikovanim R-tronic menjačem) i dostiže krajnju brzinu od 335 km/h.

audi_r8_razor1.jpg

 

audi_r8_razor2.jpg

 Smanjenje težine je dobijeno upotrebom komponenti od karbona uključujući i nova vrata, stubove krova, bočne suknjice i prednji branik. A ostali delovi koji su pretrpeli modifikacije su i zadnji blatobrani, zadnji branik, podesiv zadnji spojler i zadnji difuzori. I motorski prostor je dobio poklopac i detalje od karbona, kao i sportski vazdušni usisi.

 

    

audi_r8_razor3.jpg

 

Primesa ugljeničnih vlakana se može videti i na unutrašnjosti vozila. Kao što je poluga ručne kočnice, pragovi vrata, ram oko radio konzole, ukrasi na vratima, umetci na centralnoj konzoli i štitnici za kolena. Laka sklapajuća sedišta su takođe napravljena od karbona i nose "PPI" kao znak raspoznavanja i sportskog indetiteta, koji se može naći i na glavnim delovima, volanu, ručici menjača, oblozi vrata i centralnoj konzoli.

 

audi_r8_razor4.jpg

 

 

audi_r8_razor5.jpg

 

 

audi_r8_razor6.jpg

 

 

Fizički i vizuelni spoj na putu daju PPI MAG11 aluminijumske 19 inčne felne uparene sa 245/35 Michelin Pilot Sport 2 gumama napred, a dimenzije na zadnjoj osovini su 325/25/20.

 

audi_r8_razor7.jpg

 

 

 

Prethodni tekstAston Martin One-77
Sledeći tekstVitro Group i Citroen za sigurniji odlazak u školu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here