EICMA: Moto Guzzi noviteti za 2018

0
1444
NAS SPONZOR

Moto Guzzi je na ovogodišnjem Sajmu motocikala u Milanu predstavio novi V85 enduro turing, specijalne verzije popularnog V7 III modela i V9 sa modifikacijama za sezonu 2018.

Uvođenje novih modela u ponudu se sprovodi u sklopu priprema za pripremu proslave 100 godina postojanja „orla iz Mandela“. Pre svega, akcenat je stavljen na novi V85 koji će Moto Guzzi približiti većem broju kupaca koji traže motocikle iz enduro turing klase.

Novi model koristi potpuno novi vazdušno hlađeni V2 zapremine 850ccm koji proizvodi 80KS, a većina obrtnog momenta je raspoloživa na niskim i srednjim obrtajima što će obezbediti laku vožnju kako na drumu, tako i van njega.

Gama V7 modela se širi sa specijalnim serijama Carbon, Rough i Milan koji se obraćaju vozačima u potrazi za kastom nejkid mašinom vrhunskog kvaliteta. Karbon varijanta se odlikuje, kako ime kaže, velikim brojem komponenti izrađenih od karbonskih vlakana, sedišta od Alkantare i Bermbo  prednjom kočnicom. Rough karakterišu žičani točkovi sa „kramponkama“, dok V7 III Milano ima moderan izgled postignut hromiranim izduvima, hromiranim suvozačkim rukohvatima i drugačijom instrumentacijom.

U ponudi za 2018 se nalaze i dve varijante V9 kruzera. V9 Raomer je elegantan model sa novim prednjim štitom, dok je V9 Bobber interpretacija Moto Guzzi duha.

Prethodni tekstEICMA: BMW C400X – ulazak u srednju klasu skutera
Sledeći tekstOpel priprema SUV sa sedam sedišta
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here