EICMA: BMW C400X – ulazak u srednju klasu skutera

0
1452
NAS SPONZOR

Na ovogodišnjem Sajmu motocikala u Milanu predstavljen je BMW argument u srednjoj klasi skutera – C400X. Ovime BMW proširuje svoju gamu skutera i ulazi u daleko masovnije tržište koje drže maksi skuteri srednje klase.

Očekivano, novi model se oslanja na rešenja kojja su C600 i C650 predstavili, ali je ovog puta za pogon korišćen jednocilindraš zapremine 350 ccm koji proizvodi 34KS. Ono što je zanimljivo je rešenje koje je korišćeno, a koje pokušati da izoluje vibracije koje stižu do vožača. BMW će u serijskoj opremi nudi sistem za kontrolu stabilnosti ASC i ABS.

Čelični ram, teleskopska prdnja viljuška i dupli amortizer pozadi su porešeni da obezbede dinamičnu vožnju koja će istovremeno biti udobna. Kočioni sistem koristi dupli disk napred i jedan pozadi.

C400X nudi serijsko Full LED osvetljenje, a centralni displej je sada 6,5“ TFT kolor ekran sa Motorrad Multi Controller sistemom koji nudi povezivanje sa mobilnim telefonom i nudi mogućnost korišćenja telefona, slušanje muzike i korišćenje navigacije.

BMW najavljuje izdašan prtljažni prostor, ali bez konkretnih brojki. Težina skutera je 204kg (sa tečnostima).

Prethodni tekstHennessey Venom F5 – više od 1600KS
Sledeći tekstEICMA: Moto Guzzi noviteti za 2018
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here