Hyundai i30 Fastback

0
608
NAS SPONZOR

Hyundai je proširo porodicu i30 verzijom Fastback, koja menja dosadašnju varijantu hečbeka sa troja vrata. Ovim je ponuda kompletirana zajedno sa standardnim hečbekom i karavanom.

Predni deo automobila diskretno je redizajniran u segmentu maske, koja je skraćena i spuštena, pa lice automobila izgleda šire u kombinaciji sa širokim donjim “grilom”. Postignut je efekat izduženijeg poklopca motora, a tu je imali spojler. Vizuelne izmene na prednjem kraju dovršene su LED dnevnim svetlima i zatamnjenom kućištima prednjih svetala.

 

Dinamična linija krova u stilu kupea niža je za 25mm nego kod standardnog i30 hečbeka, a C stubovi spuštaju se pod oštrim uglom. Zadnji kraj ima mali spojler između novih zadnjih svetlosnih grupa.

Unutrašnjost kabine direktno je preuzeta iz ostalih varijanti i30. Tu je opcioni ekran od osam inča kao centar multimedijalnog sistema sa satelitskom navigacijom i povezivanjem Apple i Android uređaja. Bluetooth konekcija je deo standardne opreme.

Standardni bezbednosni paket obuhvata automatsko kočenje, sistem koji upozorava uspavanog ili umornog vizača, asistenciju za duga svetla i tehnologiju za držanje saobraćajne trake. Tempomat koji koristi radar, pokrivanje slepih tačaka i upozorenje na bočni saobraćaj su na listi dodatne opreme.

Prethodni tekstPredstavljen Jaguar E-Pace
Sledeći tekstFIA WEC: Porše 1-2 na domaćem terenu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here