KIA Srbija: Ceed nikad povoljniji

0
9962
Image
NAS SPONZOR

 

 

KIA Srbija od 4. septembra nudi model Ceed u LX COOL paketu opreme sa benzinskim 1,4 motorom po sniženoj ceni od samo 11990€.

Svi KIA Motors prodajni saloni u Srbiji će od 4. septembra početi sa akcijskom prodajom ograničene količine modela Ceed sa 1,4 16V litarskim motorom sa 109KS u LX COOL opremi po ceni od 11990€, što je cena niža za 900€ u odnosu na dosadašnju cenu.

 

Ceed se prodaje sa standardnom 7-godišnjom garancijom, a ovaj model je od strane Euro NCAP ocenjen sa maksimalnih 5 zvezdica za sigurnost. LX COOL oprema obuhvata 6 vazdušnih jastuka, ABS+EBD, klima uređaj, centralno zaključavanje, CD MP3 audio sistem sa 4 zvučnika, elektro podesivim i grejanim retrovizotrima, kao i elektropodizačima prednjih stakala.

 

Na akciji je i karavan model opremljen 1,6 litarskim 16V agregatom sa 122KS u LX FRESH opremi po ceni nižoj za 700€, odnosno sada ga možete kupiti za 14990€. Ovaj paket opreme na LX COOL dodaje još i aktivne naslone u prednjim sedištima, alarm, kožom presvučen upravljač i ručice menjača i ručne kočnice, odmorište za ruku vozača i posebni dupli pod u prtljažniku.

 

Neverovatan popust od ove jeseni ide i za model Carens opremljen 2,0 litarskim dizel agregatom i veoma bogatom opremom, koja između ostalog obuhvata i 6 vazdušnih jastuka, klima uređaj, centralno zaključavanje, elektropodizače za sve prozore, aluminijumske felne i još dosta toga.

 

Carens 2,0 CRDi se može kupiti za samo 15000€, odnosno cena je niža za 3290€!

 

Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila, koja se nalaze na lageru u Beogradu. Svi modeli se isporučuju odmah po uplati sredstava.

Izvor: KIA Srbija PR

 

 

 

Prethodni tekstYamaha YZ450F: puna tehnoloških inovacija!
Sledeći tekstIAAF: Kia u Frankfurtu
Večni entuzijasta.

1 COMMENT