Renault sajamska ponuda – čista petica

0
399

Tokom ovogodišnje sajamske akcije, „čista petica“, kompanija Renault će kupcima koji se odluče za kupovinu novog Renault nudi garantni rok od 5 godina, kasko osiguranje tokom prve godine i 3 besplatna „mala servisa“.

Renault je za svoje kupce u ovogodišnjoj sajamskoj akciji pripremio ponudu koja će kupcima novih Renault vozila obezbediti garantni rok od 5 godina, besplatno kasko osiguranje tokom prve godine i 3 besplatna osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).

Renault ima potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi Koleos. On će biti pretpremijerno prikazan publici u Beogradu, a redovna prodaja se očekuje krajem leta.

Renault Clio startuje sa cenom od 9990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.

Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13490€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, Led svetla u obliku slova „C“ i zatamnjena stakla.

Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13990€. U cenu je takođe uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“ i zatamnjena stakla.

Kupci modela Captur mogu da očekuju automobile u verziji Dynamique i Outdoor opremljene kamerom za kretanje u nazad, koja za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.

Model Kadjar je takođe u verzijama Xmod i Bose opremljen dodatnim elementima opcione opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink /verzija X mod/, te Paket Techno premium /verzija Bose/. Izdvaja se verzija XMod 130 Tce po ceni od 19690€ sa uključenim sistemom RLink.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja. Ove godine bi izdvojili kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.

Pored ove ponude kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Izvor: Renault

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here