Dačija sajamska ponuda – 1,2,3

0
462

Sajamska ponuda Dačije „1, 2, 3“ kupcima novog Dačija vozila nudi besplatno kasko osiguranje u prvoj godini, 2% kamatnu stopu za kupovinu putem kredita i 3 besplatna osnovna servisa. Dodatno, tokom ove akcije garantni rok će biti 5 godina.

Početkom ove godine, Dacia je obnovila veći deo svoje game, tako da će na ovogodišnjem beogradskom sajmu kupci moći bliže da upoznaju redizajnirane Sandero i Logan , a za sve ljubitelje, premijerno će biti predstavljen i model Logan MCV u popularnoj verziji Stepway. Pored ovih modela, na štandu će biti izloženi i modeli Duster i Sandero Stepway.

Svi kupci bilo kog modela Dacia, za kupovinu novog vozila za vreme sajamske akcije ostvaruju pravo na paket: 1 – Kasko za prvu godinu, 2 – 2% kamate za kredit i 3 – 3 osnovna servisa /zamena ulja i filtera ulja/

Pozivamo kupce da otkriju i sledeće ponude za Dacijine modele:

Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu Klima uređaja, Elektro paketa, Led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket. Cene po modelima su sledeće: Sandero za 7990€, Logan za 8250€ i Logan MCV za 8800€.

Dacia Duster startuje sa cenom od 11990€ u verziji Ambiance 1.6 sa opremom koja podrazumeva Klima uređaj, Radio CD MP3 sa bluetoothom, elektro paket. Samo za ovu priliku, svi Dusteri za čiju kupovinu se kupci odluče u sajamskoj akciji, biće opremljeni Bull barom, posebnim elementom dodatne opreme koji dodatno ocrtava Dusterovu terensku pojavu.

Pored ponude za kredit sa kamatnom stopom od samo 2% za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, kupci će moći da pronađu i brojne ponude Dacia finansiranja, u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Dodatna pogodnost za sve kupce koji se odluče za Dacia finansiranje predstavlja je petogodišnja garancija.

Izvor: Dačija

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here