ABT VW Golf GTI Clubsport S

0
286

ABT je objavio informacije o tjunerskom paketu za Volkswagen Golf GTI Clubsport S, koji donosi povećanje snage motora, unapređenja aerodinamike i ogibljenja, kao i poboljšanje upravljivosti. Automobil će biti prezentovan na predstojećam Sajmu automobila u Ženevi.

17abt vwgolfclubsports1

Serijski Golf GTI Clubsport S raspolaže a 310KS i 380Nm i najsnažniji je GTI Golf koji je Volkswagen ikada napravio. ABT je iz dvolitarskog TFSI motora izvukao dodatnih 60KS i povećao snagu na 370KS, a maksimalni obrtni momenat porastao je na 460Nm. Maksimalna brzina povećana je na 268km/h.

17abt vwgolfclubsports2

Izvršene su izmene na oprugama ogibljenja i ugrađene su sportske šipke protiv uvijanja karoserije.

U kozmetičkom pogledu, ABT je dodao novu prednju masku, pokrivače svetala, nova kućišta retrovizora i element na zadnjem kraju. U ponudi su i novi prednji spojler i novi crveni pragovi.

17abt vwgolfclubsports3

Paket unapređenja obuhvata i ABT sportske stabilizatore, ABT prigušivač izduvnog sistema sa četiri cevi, sportski katalizator, ABT kočioni sistem sa šestoklipnim čeljustima i diskovima prečnika 370mm na prednjoj osovini, kao i više varijanti sportskih felni prečnika 18, 19 ili 20 inča.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here