2016 Subaru Forester

0
564

Subaru je osvežio model Forester spolja i u kabini, unapredio prefinjenost automobila  dodavanjem materijala za zvučnu izolaciju i izvršio podešavanja na šasiji. Prodaja kreće u aprilu. 

Redizajnirana je prednja maska, a braniku je dodat element od hroma u obliku slova L. Prednja svetlosna grupa ima detalje u crnoj boji, a izmene na spoljašnosti dovršavaju se LED svetlima nazad.

 

16subaru forester1

U kabini su upotrebljeni kvalitetniji, mekani materijali. U ponudi je trim sa kombinacijom crne boje i srebrnih metalnih površina, a kupci imaju i više opcija za kombinovanje tkanina i kože. TFT ekrani sada imaju veću rezoluciju, što je nastavak prošlogodišnje evolucije, kada je unapređen navigacioni sistem.

Subaru je smanjio buku motora u kabini dodavanjem izolacionog materijala, a buku od vetra podebljavanjem prozora. Ogibljenje je ponovo podešeno da bi se unapredila udobnost pri vožnji po lošijim putevima, a brzina odziva upravljača je povećana.

Forester je na listi dodatne opreme dobio LED prednja svetla koja se rotiraju sa upravljačem. Ponuda motora nije menjana i tu su tri bokser četvorocilindrična benzinska i dizelska agregata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here