F1: Hulkenberg ostaje u Fors Indiji

0
584
NAS SPONZOR

Niko Hulkenberg ostaje član Fors Indije, potvrđeno je danas u ekipi iz Silverstona. Za sada je ekipa potvrdila samo Hulkenberga, ali se očekuje i produžetak saradnje sa Perezom.

Posle “izleta” u Zauber 2013. godine, Niko Hulkenberg se ove godine vratio u Fors Indiju i ovo je njegova najsupešnija sezona do sada. Niko je uspeo da sakupi ukupno 76 poena u 16 trka, a najbolji rezultat mu je peto mesto na koje je uspeo da se plasira čak četiri puta. Interesantno je napomenuti da mu je ovo prvi put u karijeri kako vezuje dve godine u istoj ekipi.

“Lepo je znati planove za narednu godinu,” izjavio je Hulkenberg. “Ovo je ekipa koju izuzetno dobro poznajem i ova godina nam je donela dosta dobre rezultate. Ekipa ima velike planove i mislim da ćemo i naredne godine imati sjajan paket. Imamo jakog partnera u Mercedesu i svi u ekipi smo željni uspeha. Imam dobar osećaj za 2015. godinu,” dodao je Niko.
Hulkenberg je na samo tri trke ostao bez poena uz samo jedno odustajanje u Mađarskoj i dva 12. mesta.
Hulkenberg i Perez su ove godine dosta zapaženi na trkama, tako da predstavljaju jednu od najinteresantnijih postava trenutno u F1. Za odlične rezultate su zaslužćni kako vozači tako i pouzdan bolid pa se tako Fors Indija bori sa Meklarenom u šampionatu konstruktora za peto mesto u generalnom plasmanu.

Prethodni tekstNova fabrika za proizvodnju Audija R8
Sledeći tekstNissan: Zimska servisna akcija

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here