Nissan: Zimska servisna akcija

0
1016

Nissan je organizovao zimsku servisnu akciju koja će trajati do 15. novembra 2014, a koja obuhvata besplatan pregled bitnih sklopova vozila. Nissan ovlašćeni servisi će, takođe, nuditi posebne pogodnosti prilikom kupovine delova i potrošnog materijala.

Akcija obuhvata besplatan pregled četrdesetak najznačajnijih delova automobila uključujući proveru svetala, guma, kočnica i svih tečnosti u vozilu, kao i posebne uslove za kupovinu delova i potrošnog materijala.

Ukoliko se klijent nakon pregleda odluči za kupovinu kompleta sva 4 amortizera, kočionih pločica, diskova ili senzora pritiska u gumama, jedan od navedenih delova će dobiti besplatno (popust 25%) …. Jednaka ponuda važi za kupovinu kompleta čeličnih felni. U akciju su uključeni i brisači, antifriz i tečnost za stakla.

Originalni Nissan delovi, proizvedeni u skladu sa rigoroznim standardima kvaliteta i testirani u ekstremnim uslovima, dugotrajno čuvaju performanse Nissanovih vozila. Osim toga, Nissan nudi garanciju na zamenjene delove i rad u trajanju od 1 godine.

Izvor: Nissan

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here