Pariz: Mitsubishi PHEV Concept-S

0
627
NAS SPONZOR

Mitsubishi je objavio zvanične slike modela Outlander PHEV Concept-S, stilski unapređene verzije standardnog Outlandera sa plag in hibridnim pogonom. Automobil će biti izložen na predstojećem salonu automobila u Parizu.

Mitsubishi bi mogao da ponudi kupcima prikazani paket kao opciju, ukoliko reakcija javnosti na koncept bude pozitivna. Concept-S je urađen u specijalnoj platinastoj beloj boji i ima osveženi izgled prednjeg kraja.

Svetla su zaobljenija, a izgled kompletiran hromom koji se spušta oko branika, prema lažnim usisnicima vazduha sa svake strane. Za sada nema slika zadnjeg kraja, ali se i na njemu mogu očekivati hromirani elementi. Concept-S je dobio aluminijumske felne novog dizajna.

14mitsubishi phevcs1

U izradi enterijera upotrebljeni su veoma kvalitetni materijali. Na vratima i centralnoj konzoli nalazi se drvo crne boje, a sedišta, pojedini delovi centralne konzole i paneli na vratima su presvučeni kožom sa kontrastnim šavovima.

Automobil je zasnovan na orginalnom Outlanderu PHEV, koji je imao premijeru u Parizu 2012. godine. U koncept je ugrađen isti četvorocilindrični dvolitarski benzinski motor i dva električna motora. Maksimalnih 207KS prenosi se na sve točkove. Ubrzanje od 0-100km/h traje oko 11 sekundi, deklarisana potrošnja je 1,9l/100km, a emisija CO2 samo 44g/km.

Prethodni tekstPrvi utisci: Renault Megane Berlina TCe 130 GT Line
Sledeći tekstPrvi utisci: Opel Insignia Country Tourer

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here