NK TEST: Renault Grand Scenic dCi 130

0
2306
Image

 

U kompakt MPV segmentu je konkurencija postala jako žestoka tako da proizvođači često nude dužu i kraću karoseriju kako bi što bolje izašli u susret potrebama kupaca. Za one kojima je pored komfora za putnike potrebno i mnogo prtljažnog prostora, Renault nudi Grand Scenic.

Gama Scenic modela je tokom protekle dve godine doživela dve restilizacije što je veoma retko čak i u današnje vreme, kada se ciklus predstavljanja novih modela primetno skratio.

Image

U paketu sa restilizovanom Megane gamom, početkom 2012. predstavljeni su osveženi Scenic/Grand Scenic modeli. Promocija "generacije 2012" je održana u Viminacijumu, o čemu se možete detaljnije informisati u našem izveštaju.

Image

No, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi, pubilici je predstavljena ponovo osvežena Scenic gama, koja je sada dobila veći znak i prednju masku nalik onoj koju je donela nova generacija modela Clio, a koja se sada propagira po ostalim modelima u ponudi. Naš kolega, Miloš Todorović, je bio na domaćoj promociji na kojoj je predstavljen i novi član Scenic ponude – XMod.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here