Novi Dacia salon u Pančevu

0
3536
img_7470.jpg

Renault Nissan je proširio svoju mrežu prodajno-servisnih centara kada je u pitanju marka Dacia. U Pančevu je otvoren novi Dacia prodajno servisni centar – Reno Sava.

Iako svakodnevno možemo videti dosta negativnih ekonomskih i biznis vesti iz auto industrije, Renault-Nissan u Srbiji se i dalje trudi da proširi svoju prodajno-servisnu mrežu. Ipak, ovo se nekako najviše može pripisati na račun Dacia modela, koji na domaćem tržištu imaju pristojnu popularnost, naročito sa poslednjom generacijom modela koji Dacia automobile podižu na nešto viši nivo. Jedan od starijih domaćih Renault servisa i dilera, Reno Sava, je odlučio da u Pančevu otvori novi salon, i to generalno posvećen Dacia vozilima.

 

img_7451.jpg

 

Na adresi Novoseljanski put 62b napravljen je potpuno novi objekat, koji ima zadatak da ljudima u ovom kraju približi i olakša održavanje i kupovinu Dacia i Renault vozila. Novi Reno Sava servis je osposobljen za popravku i održavanje svih Renault i Dacia vozila, a opremljeni su najsavremenijim alatima, kao i kompjuterskim dijagnostičkim aparatima za otkrivanje kvarova na vozilima.

 

img_7466.jpg

 

Prezentacija pred gostima i novinarima počela pričom i istorijatu firme Reno Sava D.O.O. koja je nastala još 1998. godine kako bi preuzela i proširila posao samostalne zanatske radnje Stefanov Save, koja datira od 1974. godine. Upravo je 1998. godine ova porodična firma i zvanično biva ovlašćena od strane Renault-a, a početkom 2006. godine Reno Sava servis menja svoj status i postaje distributer i član grupe Renault Srbija, sa pravom prodaje za nova Renault vozila. Sada se ta ponuda širi i na nova Dacia vozila, što je i primarni cilj otvaranja ovog novog salona u Pančevu.

 

img_7474.jpg

 

 

img_7495.jpg

 

Sledeća Renault-Nissan akcija je "Road Show", koji sledećeg vikenda počinje u Beogradu, a tokom svakom sledećeg vikenda će neko od Renault dilera po Srbiji organizovati ovu manifestaciju u svom gradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here