Kia najavila limuzinu KH

0
859
12kia_kh_0.jpg
NAS SPONZOR

 

Kia je predstavila prve zvanične skice koncepta KH, nove luksuzne limuzine od koje se očekuje da postavi dizajnerske standarde u svom segmentu i zauzme najviše mesto u globalnoj ponudi južnokorejskog proizvođača.

 

12kia_kh_1.jpg

 

KH je prvi Kijin automobil sa pogonom na zadnjim točkovima. Na tržištu Južne Koreje biće predstavljen u prvoj polovini 2012. godine, a u ovom trenutku nema planova o prodaji u Evropi.

Kia opisuje koncept dizajna kao „prepoznatljiv, moderan i klasičan", a izražen je kroz sofisticirane, tehnološko napredne elemente koji bi trebalo da KH učine različitim u odnosu na konkurente.

 

12kia_kh_2.jpg
 
12kia_kh_3.jpg

 

Sun Nam Li (Soon-Nam Lee), direktor Kijinog marketinga za inostranstvo, kaže da nova limuzina integriše sve ključne elemente, poput dizajna, performansi, i najnovijih tehnoloških rešenja.

"Iako tek treba da budu objavljeni datumi početka prodaje na inostranim tržištima, ova nova velika limuzina sa pogonom na zadnjim točkovima postaće vodeći model u našoj globalnoj ponudi, demonstrirajući najbolje od Kije", rekao je Sun. Za sada nema detalja o motorima i cenovnom rangu.

 

Prethodni tekstWRC: Latvala pobednik u Švedskoj
Sledeći tekstEvropska premijera Mazda Takeri koncepta u Ženevi

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here