Ženeva: Svetska premijera Fiata 500L na salonu automobila

0
1299
fiat_500_2.jpg
NAS SPONZOR

 

Novi 500L – L od „Large" (veliki), proširuje gamu 500 posle verzija Abarth i Cabrio i nastavlja da razvija strategiju brenda u cilju širenja ponude modelima koji mogu da odgovore na različite zahteve klijenata. Sa „L", 500 se povećava i raste zajedno sa svojom klijentelom, kako bi se iznova prilagodio novim iskustvima i zahtevima.

 

Sa MPV prostorom za putnike i stavom SUV-a na putu, uz kompaktnost i efikasnost vozila segmenta B, novi Fiat prkosi konvencionalnim razlikama između klasa kombinovanjem karakteristika različitih kategorija vozila i na taj način predstavlja odličnu alternativu tradicionalnim vozilima iz segmenta B i C.

 

Fiat 500L je još jedan dokaz kreativnosti brenda Fiat: spoj funkcionalnosti i emocija, s pet sedišta i karoserijom dužine 414 cm, širine 178 cm i visine 166 cm, dodatno razvija koncept „cab forward" koji je Fiat uveo na tržište modelom „600 Multipla", rodonačelnikom kompaktnih putničkih monovolumena.

 

fiat_500_1.jpg

 

Proizveden u Fiatovoj fabrici u Kragujevcu, 500L predstavlja pravi izbor za vozače koji ne mogu bez italijanskog stila, svestranosti koja proističe iz funkcionalnog dizajna i motora vrhunske konstrukcije i efikasnosti.

 

Novi Fiat počeće da se prodaje na evropskom tržištu u poslednjem tromesečju 2012, s inicijalnom ponudom motora koju čine dva benzinca (TwinAir i 1,4l) i turbodizel (1.3 MultiJet II) i najnaprednijom tehnologijom Grupacije Fiat Automobili. 

 

Izvor: FAS marketing

 

Prethodni tekstEuro Sumar: Suzuki SX4 jeftiniji još 500 evra
Sledeći tekstLe Mans: Audi R18 TDI Hybrid

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here