Euro Sumar: Suzuki SX4 jeftiniji još 500 evra

0
1181
suzuki_sx4.jpg

 

Zahvaljujući dobrom aranžmanu sa proizvođačem, uvoznik Suzukijevih automobila za Srbiju, beogradski Euro Sumar, po drugi put u poslednjih pet meseci uspeo je da snizi cenu ovog popularnog modela i to za novih 500 evra. Tako je sada, u odnosu na jesen prošle godine, verzija 1.6 GS 2WD pojeftinila za 1.000 evra.

 

Automobil pokreće benzinski motor zapremine 1,6 litara, snage 120 KS. Postiže maksimalnu brzinu od 185 km/h, od 0 do 100 km/h potrebno mu je 10,7 sekundi, a prosečno troši 7,2 litra na 100 kilometara. Ima petostepeni ručni menjač i pogon na prednje točkove.

 

U GS paketu opreme su elektro servo asistencija u upravljačkom sistemu, ABS sa EBD (elektronska distribucija kočione sile), ESP (elektronska kontrola stabilnosti), 6 vazdušnih jastuka, daljinsko otključavanje, kodirani ključ sa imobilajzerom.

Tu su i automatski klima uređaj, radio/CD/MP3 WMA sa 9 zvučnika, multifunkcionalni, kožom obložen volan podesiv po visini, podešavanje sedišta vozača po visini, grejanje prednjih sedišta, info displej, (temperatura, vreme, potrošnja), smart key (otključavanje i pokretanje vozila bez upotrebe ključa), elektro podizači prozora, polen filter, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, prednja svetla za maglu, zadnje svetlo za maglu, aluminijumski naplaci od 16″”, krovne šine i bočni odbojnici na vratima.

 

Izvor: Euro Sumar Marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here