Novi Volkswagen T-Roc bez kamuflaže

0
34
NAS SPONZOR

Volkswagen priprema osvežavanje modela T-Roc, koji je zasnovan na Golfu, a ovo su špijunski snimci koji otkrivaju izgled auotmobila u R varijanti bez kamuflaže. Auotmobil prolazi završne testove uoči premijere.

Stilske izmene su minimalne. Prednji kraj je dobio novu masku sa jednom prečkom i revidirani dizajn sa debljim hromiranim lajsnama u gornjem segmentu.

 

Svetla su i dalje integrisana sa maskom i blago su restilizovana novim izgledom LED lampi u okviru matriks sistema. Preoblikovan je i dolji deo branika zajedno sa horizontalnom prečkom crne boje visokog sjaja.

Snimljeni automobil zadržava oštre linije na poklopcu motora i bokovima kao i aktuelni model, ali je dobio novi dizajn felni. Revidirani su i spoljni retrovizori sa produženim kućištima indikatora skretanja. zadržan je i prepoznatljivi hromirani trim preko C stuba.

Zadnje svetlosne grupe su zatamnjene i blago redizajnirane, čime su približene rešenju sa Golfa 8. Manje izmene pretrpeo je i donji deo branika, koji je dobio i veće bočne usisnike. U branik su integrisane četiri cevi izduvnog sistema.

Očekuje se da će dvolitarski turbo motor sa četiri cilindra biti zamenjen jedinicom iz aktuelnog Golfa R, u kojem proizvodi 320KS i 420Nm. Snaga će se prenositi na sve točkove preko sedmostepenog automatskog menjača sa dva kvačila.

Prethodni tekstMinhen: SMART Concept #1
Sledeći tekstRadford predstavio ekskluzivni Type 62-2

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here