Ženevski sajam sarađuje sa Katarom

0
49
NAS SPONZOR

Organizatori Sajma automobila u Ženevi objavili su sklapanje partnerstva sa Turističkom organizacijom Katara, a rezultat će biti Međunarodni sajam automobila Katar Ženeva, koji će prvi put biti održan 2022. ili 2023. godine.

Ovo ne znači da se Sajam seli iz Ženeve u Katar, nego će to biti ogranak originalne manifestacije. Puni koncept nove izložbe automobilske industrije biće predstavljen u februaru 2022. godine.

Za sada je poznato da će skup u Kataru biti organizovan svake dve godine, a tačni datumi biće potvrđeni u narednim sedmicama.

Ženevski sajam i Turistička organizacija Katara žele da se pozicioniraju kao novi ugledni skup automobilske industrije na Bliskom istoku. Manifestacija će se održavati u glavnom gradu Dohi, a partneri su uvereni da će  biti popularna među izlagačima i ljubiteljima automobila iz celog sveta.

Sajam automobila u Ženevi otkazan je 2020. i 2021. godine zbog aktuelne pandemije korona virusa. Budućnost ove manifestacije dovedena je u pitanje zbog ove situacije, ali su organizatori pronašli način da sačuvaju ovaj legendarni skup. 2022. godine on će u Švajcarskoj doživeti svoje 91. izdanje, po čemu je jedan od najdugovečnijih u svetu.

Prethodni tekstFord predstavio Focus ST Edition
Sledeći tekstOpel Rocks-e za urbanu mobilnost

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here