Citroen C1 Urban Ride

0
28
NAS SPONZOR

Citroen je predstavio Urban Ride verziju gradskog modela C1. To je nova početna varijanta ovog popularnog modela, a prodaja počinje u maju.

Urban Ride ima nekoliko novih stilskih karakteristika, poput felni od 15 inča, naglašenih lukova blatobrana i zatamnjenih zadnjih stakala, uz pristojan nivo standardne bezbednosne opreme u koju spadaju asistencija za polazak na uzbrdici, asistencija za kočenje u vanrednim situacijama i bočne vazdušne zavese.

Srebrna boja je osnovna, a u ponudi su i crvena, bela, plava i crna. Na listi opcija je i crni kontrastni krov.

Kabina ima kožom presvučeni upravljač i ručicu menjača, a sedišta imaju novi sivi tapacirung. Ekran za multimediju ima dijagonalu od sedam inča, a tu su i tehnologije Apple CarPlay i Android Auto.

Jedini motor u ponudi je atmosferski jednolitarski benzinac sa tri cilindra, koji proizvodi 71KS. Pogon je na prednjim točkovima, a snaga se prenosi petostepenim manuelnim menjačem. U ponudi nema automatske transmisije.

C1 sa ovim motorom ubrzava od 0-100km/h za 14 skeundi, ali je važniji podatak da agregat ispunjava Euro 6d standard i da emituje samo 109gr/km CO2. Podatak o potrošnji goriva nije objavljen.

Prethodni tekstOsvežena ponuda Polestara 2
Sledeći tekstElektrični Ferrari stiže 2025.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here